Reklamní sdělení
Vavito - dřevěné hračkyhttps://www.vavito.czKrásné dřevěné a ručně vyráběné hračky rozvíjející jemnou motoriku dítěte, kreativitu a fantazii
Dogsport - nejen pro psí sportovhttps://www.dogsport.czNabízíme specializovaný sortiment nejen pro psí sportovce. Zakázkovou výrobu, poradenství.
TriBos- vše na jednom místěhttps://www.tribos.czSlužby a produkty pro koně i psy. (Výměna zipů, psí matrace, oprava a čištění dek s impregnací)

Zásady ochrany osobních údajů


Úvodní ustanovení

  1. Odesláním formuláře udělujete souhlas společnosti Iva Kubíková, se sídlem Dědibaby 25, Vojkovice 27744 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „nařízení GDPR“) zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • název společnosti
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • dodací adresa
    • fakturační adresa
  1. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, dodací adresu, fakturační adresu a e-mail zpracovává Správce za účelem zaslání objednaného zboží, poskytnutí služeb, provedení platby, vystavení účetních dokladů, provádění zákaznické soutěže a zasílání obchodních a marketingových sdělení. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let od poslední objednávky.

  2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.

  3. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Závěrečná ustanovení

  1. Správce pověřuje jako zpracovatele osobních údajů Poskytovatele služby WebSnadno blíže uvedeného na adrese https://www.websnadno.cz/pricelist/terms/?personal.

Tvorba webových stránek na WebSnadno | Nahlásit obsah